Kávéját mostantól kétféle különleges minőségű Segafredo készítményből kérheti

SEGAFREDO ORGANIC
BIO KÁVÉ

A Segafredo Organic Bio kávé a legjobb arabica és robusta kávészemekből lett összeállítva. A kávészemeket különböző országok, mint például Mexikó, Peru és Uganda bio ültetvényeiről szüretelték le. A gazdag aromáját ezen kávé a robusta szemeknek és az intenzív pörkölésnek köszönheti.

Az EU-BIO logó biztosítja, hogy ezen termék teljesíti a fenntartható mezőgazdaság EU-s normáit. A felügyelt bio termesztés azért is fontos, hogy a természet ne legyen megkárosítva a kávétermesztés során. Szintetikus növényvédő szerek nem kerülnek felhasználásra a termesztés során. A különböző biocentrifikáció kiadására jogosult szervezetek rendszerellenőrzése garantálja, hogy a termesztéshez szükséges kritériumok teljesítve vannak.

Segafredo Aleanzza
100% arabica kávé

Csak válogatott, kiváló minőségű 100% arabica kávét tartalmaz. Ezt a magas kategóriás nyerskávé fajtát, olasz receptúra alapján pörkölik a Segafredo tapasztalt pörkölő mesterei. Aromájával és ízével a legigényesebb kávékedvelőket is lenyűgözi.

A Segafredo Zanetti új Aleanza terméke kizárólag a Rainforest Alliance a Nemzetközi Esőerdő Szövetség tagjaként nyilvántartott és hitelesített farmok által termesztett kávét tartalmaz. Az Esőerdő Szövetség védi a trópusi életközösségeket a mostani és a jövő generáció számára, Gondoskodik arról, hogy a farmerek, családjuk és helyi közösségek jobb életminőséget élvezhessenek.
A minősített farmokat rendszeresen ellenőrzik a következő alapelvek folyamatos fejlesztésének betartásában: kávételepítés, talaj- és természetvételem. Olyan gazdasági feltételek eléréséért harcol a szervezet, mely a farmereknek jobb életet, bérezést, egészségesebb életmódot és tanulási lehetőséget biztosít.