Heti menü – április 15-19.

Hétfő

A menü:

Húsleves
Dónáti szelet tésztával

B menü:

Karfiolleves
Rántott csibemáj zöldborsófőzelékkel

Desszert:

Vaníliakrémes palacsinta

Kedd

A menü:

Sárgaborsóleves füstölt ízekkel
Tűzdelt sertésszelet barnamártással és sós burgonyával

B menü:

Csirkebecsinált-leves
Zöldséges-csirkés lasagne

Desszert:

Babapiskótás pudingkehely

Szerda

A menü:

Betyárleves
Tavaszi vagdalt zöldbabfőzelékkel

B menü:

Frankfurti leves
Csirkemell szezámos bundában, rizibizivel

Desszert:

Mogyorókrémes palacsinta

Csütörtök

A menü:

Gyümölcsleves
Brassói aprópecsenye sült burgonyával

B menü:

Zöldborsóleves
Barbeque csirkecomb zöldfűszeres pennével

Desszert:

Profiterol

Péntek

Nagypéntek

Menü nincs, de a’la carte éttermünk nyitva tart.

 

Áraink 2018. október 1-től

Egész

Zóna

Menü 950 Ft 700 Ft
Leves 250 Ft 180 Ft
Főétel 750 Ft 550 Ft
Csak hús 550 Ft 400 Ft
Köret 200 Ft 150 Ft
Saláta 250 Ft 550 Ft
Desszert 250 Ft 550 Ft
Kenyér 30 Ft
     
Doboz 70 Ft
Táska 40 Ft
Desszertes doboz 50 Ft
Evőeszköz 70 Ft